• Ново
Кошница за дрехи Zerodeko Сгъваеми чанти за съхранение на бельо с капак, използвани за кошници за бельо, Вградена памучен хастар, подходящ за организиране на дрехи, игр?
zoom_in

Кошница за дрехи Zerodeko Сгъваеми чанти за съхранение на бельо с капак, използвани за кошници за бельо, Вградена памучен хастар,

BGN 1.00

Наличност
check Продуктът е наличен

коприна ?Джутовый чанта за дрехи премиум-клас, удобен, издръжлив и лесен, фина работа. ? Голям капацитет, подходяща за съхранение на ежедневието мръсни дрехи. ?Кошница за дрехи, спално Бельо, Сгъваеми чанти за съхранение с капак, използвани за кошници за бельо С вграден памучен хастар, подходящ за организиране на дрехи, играчки. ?С удобен дизайн на дръжката, лесно се движи. ?С тази чанта за съхранение в дома ще бъде по-чист, насладете се на лесна работа от дома.Характеристики - Размер : 30 x 28 x 40 виж - Материал : юта.- Удобна дръжка дизайн, лесно се движи.- Голям капацитет за съхранение, подходяща и за ежедневна съхранение на мръсни дрехи.- Интересен принт привлекателна.- Практичен дизайн своята практика предотвратява появата на неприятни миризми в дома си - Тази чанта за съхранение ще направи вашия дом по-чист, и ще можете да се наслаждавате на лесен домакинската работа.Пратката включва 1 х калъф за съхранение.

Може и да ви хареса..