• Ново
Магазин за ръчно изработени Направи си сам 5D Комплекти за рисуване с изображение на риба във формата на листа на Лотос, Диамантени комплекти за рисуване, боята по н?
zoom_in

Магазин за ръчно изработени Направи си сам 5D Комплекти за рисуване с изображение на риба във формата на листа на Лотос, Диамантени

BGN 1.33

Наличност
check Продуктът е наличен

1 ДОБАВЕТЕ повече забавление В живота - това може да помогне на децата да развият практически умения, и търпение, а не да се отдадете на интернет-игри; да Помогне на възрастните хора да убие времето си; като подарък за приятелите си; Украса на вашия дом. БАРХАТНОЕ платно - Специално разработен бархатное платно за зимата, се различава от други студени тъкани, в това, че пушистое, топло и удобно на гърба си.Лепило притежава силна адхезия; към него могат да се залепи дори бутилка с 580 мл вода. СУПЕРСИЯЮЩИЕ диаманти - Има много аспекти, които изглеждат по-блестящи, вибриращи и блестящи, отколкото диаманти от смола, и никога не потускнеют.Излъчване на светлина.Това е най-популярната украса със собствените си ръце. ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО ДИАМАНТИ – не се притеснявайте за наличност тренировки.Допълнително се предоставят 30% от стандартните топки с номера на DMC. ЛЕСЕН ЗА работа -не се изискват никакви умения, прост модел за начинаещи и любители на бродерия на кръстат бод, инструкция на английски език е предоставил на снимката.Опаковката не съдържа рамка, но идва с търговците на полето. ДОБАВЕТЕ повече забавление В живота - това може да помогне на децата да развият практически умения, и търпение, а не да се отдадете на интернет-игри; да Помогне на възрастните хора да убие времето си; като подарък за приятелите си; Украса на вашия дом. БАРХАТНОЕ платно - Специално разработен бархатное платно за зимата, се различава от други студени тъкани, в това, че пушистое, топло и удобно на гърба си.Лепило притежава силна адхезия; към него могат да се залепи дори бутилка с 580 мл вода. СУПЕРСИЯЮЩИЕ диаманти - Има много аспекти, които изглеждат по-блестящи, вибриращи и блестящи, отколкото диаманти от смола, и никога не потускнеют.Излъчване на светлина.Това е най-популярната украса със собствените си ръце. ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО ДИАМАНТИ – не се притеснявайте за наличност тренировки.Допълнително се предоставят 30% от стандартните топки с номера на DMC. ЛЕСЕН ЗА работа -не се изискват никакви умения, прост модел за начинаещи и любители на бродерия на кръстат бод, инструкция на английски език е предоставил на снимката.Опаковката не съдържа рамка, но идва с търговците на полето.Материал : смола Форма на диамант : кръгла (пълна тренировка) Използване : Картини Стил : Европейски и американски стил, Начин на опаковане на платното : На рула Форма : Един набор от Типа на : Диамантена живопис Бродерия мозайка Размер на платното : (не, размер на фигурата) Размер : 40 см x 55 см (15,75 "x до 21,65") размера на картината ще бъде по-малко от размера на платното за около 8 вж.

Може и да ви хареса..