• Ново
AOUXSEEM 231 бр., 50 компл., Панделки за коса от изкуствена кожа, комплект за самостоятелно вземане за начинаещи, Съдържа Предварително изрязани парчета еднакво плат с бри?
zoom_in

AOUXSEEM 231 бр., 50 компл., Панделки за коса от изкуствена кожа, комплект за самостоятелно вземане за начинаещи, Съдържа Предварително

BGN 44.16

Наличност
check Продуктът е наличен

?【, Определени за извършване на бантиков】 Тези компоненти съдържат предварително изрязани парчета изкуствена кожа, пружинящие скоби, лепило на пръчки и самозалепващи пакети, от които можете да направите 50 двуслойни скоби за бантиков за коса ?【Материал】 Детайли от изкуствена кожа са произведени от висококачествен полиуретан и ПАТ, по-добре от PVC, без мирис.Скоби са изработени от неръждаема стомана утолщенного тип. ?【Лесна употреба】 Съответствие лесно да се направи, към него е прикрепен всичко, което вече режете, всичко, което трябва да направите, е да ги събере, много бързо и лесно да се направи, те са много мили. ?【Приложения】 Украсете косата жени / момичета / деца / бебета / бебета, тай-пеперуда момчета / мъже / на кучета и други домашни любимци. ?【Гаранция】 Ако някои скоби или детайли, повредени или броят им липсва, свържете се с нас, отново да изпрати липсващата сума или да получи обезщетение.Цветни материали от изкуствена кожа са идеални за направата на лъкове.Предварително изрязани заготовки от различни материали и цветове са идеални за направата на прекрасни лъкове. ⚡ Опаковка съдържа + 50 точки за + 50 парчета рибено опашката + 50 завязок + 50 скоби от кожа на алигатор + 6 пръчки с горещо лепило + 26 самозалепващи пакетчета ⚡ Предимства ❖ Наистина отличен стартов комплект за лъкове. ❖ Блестящи детайли почти не се рушат. ❖ Разнообразни и блестящи материали, цветове за производство на отлични заколок за коса.Можете също така да се смесват и мач детайли и различни модели. ❖ Без оглед на проблемите, свързани с унищожителна машина или ръчен начин. ❖ Съответствие лесно да се направи, към него е прикрепен всичко, което вече режете, всичко, което трябва да направите, е да ги съберат, това е много бързо и лесно да се направи, те са много мили.

Може и да ви хареса..