• Ново
Полипептидный Крем За очи с Множество Ефекти, Крем За Премахване на Пелети мазнини Около Очите, 20 г Крем За Очи С Множество Ефекти Срещу Тъмни Кръгове, Торбички Под ?
zoom_in

Полипептидный Крем За очи с Множество Ефекти, Крем За Премахване на Пелети мазнини Около Очите, 20 г Крем За Очи С Множество Ефекти

BGN 29.60

Наличност
check Продуктът е наличен

[Полипептидный крем за очи с множество ефекти] - анти-Стареене крем за очи Мощна комбинация от хиалуронова киселина в този антивозрастном крема за очи помага за намаляване на проблеми с кожата около очите, като на тъмни кръгове, подпухналост, фини линии, торбички, бръчки и "пачи крак" около очите, и да възстанови младостта и жизнеността [Естествени съставки] - Крем за премахване на тъмните кръгове съдържа естествени растителни съставки, екстракт от невен, супер освежаващо, бързо впитывающийся, не-мазни, придающий кожата гладкост и шелковистость.Той може ефективно хидратира и успокоява кожата. [Уникалната формула] - Крем-серум за очи е разработен специално за деликатната кожа около очите.Активира производството на колаген и прониква дълбоко в кожата, намалява признаците на стареене.Ефективно подобрява кръвообращението в тъканите около очите.Бързо облекчава умората на очите. [Корректирующий цвета на кожата] - Помага да се възстанови баланса на хидратация и ефективно премахва сухота на кожата около очите.Укрепва кожата, бори се с бръчките, премахва тъмните кръгове.Намалява признаците на стареене на кожата.Прави кожата по-гладка, подновяване и хидратирана. [Широко приложение] - независимо Дали е мазна, суха, комбинирана кожа или чувствителна кожа, той може да се изгладят бръчките и ефективно затягане на кожата.Лесен за переноске, ефективен и удобен, той е много подходящ като подарък за семейството, приятелите и колегите си. [Полипептидный крем за очи с множество ефекти] - анти-Стареене крем за очи Мощна комбинация от хиалуронова киселина в този антивозрастном крема за очи помага за намаляване на проблеми с кожата около очите, като на тъмни кръгове, подпухналост, фини линии, торбички, бръчки и "пачи крак" около очите, и да възстанови младостта и жизнеността. [Естествени съставки] - Крем за премахване на тъмните кръгове съдържа естествени растителни съставки, екстракт от невен, супер освежаващо, бързо впитывающийся, не-мазни, придающий кожата гладкост и шелковистость.Той може ефективно хидратира и успокоява кожата. [Уникалната формула] - Крем-серум за очи е разработен специално за деликатната кожа около очите.Активира производството на колаген и прониква дълбоко в кожата, намалява признаците на стареене.Ефективно подобрява кръвообращението в тъканите около очите.Бързо облекчава умората на очите. [Корректирующий цвета на кожата] - Помага да се възстанови баланса на хидратация и ефективно премахва сухота на кожата около очите.Укрепва кожата, бори се с бръчките, премахва тъмните кръгове.Намалява признаците на стареене на кожата.Прави кожата по-гладка, подновяване и хидратирана. [Широко приложение] - независимо Дали е мазна, суха, комбинирана кожа или чувствителна кожа, той може да се изгладят бръчките и ефективно затягане на кожата.

Може и да ви хареса..