• Ново
Обувки за кучета Gongbawa Corgi за средни кучета, Обувки за малки Кученца, Градинска обувки за кучета с домашен Любимец принтом, Размер 4, Сладък комплект от 4 Противосколь?
zoom_in

Обувки за кучета Gongbawa Corgi за средни кучета, Обувки за малки Кученца, Градинска обувки за кучета с домашен Любимец принтом,

BGN 0.33

Наличност
check Продуктът е наличен

【Здрав】 Твърда устойчива на плъзгане подметка обувки за кучета осигурява стабилност и сцепление, защитен от остри шипове и топла тротоара 【Регулируема】 Лесно се побира / се отменя. тези обувки за кучета се разширяват благодарение на широката разрезному шев и регулируем светлоотразителен ремешкам, предоставящ стегнато, както и защищающим кучето си през нощта. 【Сладък обувки за кучета】 Има прекрасни, миещи, но не са водоустойчиви, те са по-подходящи за разходки на закрито и в ненастные дни.Нашите домашни животни, облечени в кучешка обувки, защитават нашия диван, килим, мебели, на задната седалка и т. 【Защита на лапите за кучета】 Предотвратите отлагането на ноктите на вашето куче щети на вашия дом, паркетному пода, на тротоара, превозни средства и на посетителите.Идеално за предпазване от рани и натъртвания по време на активност и почивка.Предотвращайте дъвченето и близане без прегряване. 【Функция】 Обувки за кучета подходящи за големи, средни и малки кучета, тя е здрава, устойчива на петна, лека, дишаща и лесна.Идеален за туризъм и къмпинг, ежедневните разходки на закрито, на морски плажове, нощни разходки по всяко време на годината.Наименование на продукта : Обувки за кучета Един комплект от 4 обувки -Нескользящие : Подметка обувки за кучета е изработена от мека противоплъзгаща тъкан, която предпазва кучето от безопасно ходене по сняг и лед през зимата.

Може и да ви хареса..