• Ново
Цветя във формата на клетки, Познай Колко Сот, Познай Колко игри за душата на детето, Определени от 1 лого и 50 карти, Знаци за душата на детето, Набор от Покани за детс?
zoom_in

Цветя във формата на клетки, Познай Колко Сот, Познай Колко игри за душата на детето, Определени от 1 лого и 50 карти, Знаци за

BGN 6.50

Наличност
check Продуктът е наличен

1 Този продукт е отпечатан на цифров начин, с малки детайли, живи цветове и отлични визуални ефекти.Изградена лого, отпечатани от двете страни, карта за тестове са отпечатани от едната страна. Сгънати картичка 20 см х 250 см, двустранен регистрирай се държи отделно, рамка не се изисква.Игрална карта за тест размер от 3.5 "x 2", му е лесно да носят със себе си и се записва. Тази игра съдържа набор от сгъване карта-стойка и 50 карти-тестове за мултиплейър игри. Сгъваема карта е отпечатана на висококачествена хартия с покритие с плътност 300 гр с добра твърдост, можете да се сгъват и поставят независимо.Карти с въпроси и отговори отпечатани на картички с високо качество за по-добро писане. Забавна игра Е идеален за детската душа, сватби, ергенски партита и партита за младоженци!Нека се позабавляваме с този набор от игрални карти. 50 карти и 1 лого на опаковката.Това е забавна и лесна игра за детски душове, определяне пола на децата, партита по повод рожден ден, семейни тържества или други партита.Лотарийни билети за памперси ще даде на всеки един незабравим детски празник, който със сигурност ще впечатли вашите приятели, семейство и хора, които ви интересуват, и ще им приятни спомени.

Може и да ви хареса..