• Ново
Вътрешни дръжки на Тепиха morgantag за антре, Нескользящий Гумена Подложка за гърба на вратата, Поглъщащ Мръсотия Подложки за влизане, Моющийся Изтривалка за входна вр?
zoom_in

Вътрешни дръжки на Тепиха morgantag за антре, Нескользящий Гумена Подложка за гърба на вратата, Поглъщащ Мръсотия Подложки за влизане,

BGN 8.66

Наличност
check Продуктът е наличен

Материал : полипропиленМатериал рамка : TPR. Цвят : сив, кафяв, черен. Размер : 17,5x27,5 инча, 24x36 инча, 17,5x47,5 инча.Начин на опаковката : сгъване. ? ПЕРФЕКТЕН размер и нисък профил : размерът на вътрешния крилото на килима е 20 "X 32", нископрофилен дизайн дизайн и подсилени ръбове може да гарантира, че вратата не заклинит и вратата на килима не скрутится.Много подходящ за семейства с домашни любимци или деца.В наши възглавници се използва и по-модерни цветове и шарки, които могат да се съчетае с всеки интериор. ? ТРАЙНИ И СИГУРНИ : Килими Morgantag са изработени от висококачествени полипропиленови влакна, които са в състояние да поглъщат вода и мръсотия.Здрава долната страна на килима е солидна субстрат от TPR (термопластичной каучук), което помага да го задържи на пода, и той не ще бъде лесно да се плъзга или драскане на пода, идеален за домове с домашни любимци или деца. ? АБСОРБИРА влагата и мръсотията : подложка за входната врата Morgantag бързо абсорбира влагата и незабавно премахва мръсотия, вода, прах, пясък, киша, трева, киша, дъжд, сняг с обувките, поддържане на подовете чисти и сухи.Използвайте като подложка за входната врата, подложка за почистване на кал, гостоприемни изтривалки пред вратата, подложка за обувки, подложка за входната врата, от вътрешната или външната страна, подложка за кучета, постелки за пода и така нататък. ? ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА : Редовно подметайте клонки или пылесосьте, четка намаление на открито или използвайте градински маркуч за изплакване на килима на открито.За по-дълбоко почистване : машинно пране, изплакнете под течаща вода 86(℉)/30(℃).Да Не се избелва.Не излагайте изделието на продължително излагане на жаркото слънце.След многократни машинно пране врата на мат остава като нов.

Може и да ви хареса..