• Ново
Скенер Uniden BearTracker (BCT15X) с 9000 канали, технология TrunkTracker III, базов / мобилен дизайн, технология за улавяне на радиовълни при затворено разговор с възможности за сканира?
zoom_in

Скенер Uniden BearTracker (BCT15X) с 9000 канали, технология TrunkTracker III, базов / мобилен дизайн, технология за улавяне на

BGN 2.00

Наличност
check Продуктът е наличен

Мобилен скенер Bear Tracker с 9000 канали, подобрена система за динамична памет, технология за улавяне на радиовълни при затворено повикване и много другиСъвместим с дистанционно глава BC-RH96.Технология Trunk Tracker III ви позволява да бъдете информирани за събития в системите на Motorola, EDACS и LTR.Отместване на силата на звука по отделен канал.Сканиране, базирани на определяне на местоположението автоматично избира предварително програмирана система на базата на вашето местоположение, когато се свържете към съвместим GPS приемника. Предварително кодирани канали за честоти от местната полиция, ДОТ и пътни патрули по държава по време на пътуване, без нужда от програмиране. 100 системни бързи комбинации с 10-канален група бързи комбинации на системата; маркиране на система / канал с номер за бърз достъп.Непрекъснат диапазон на покритие * - 25 Mhz до 1.3 Ghz, с изключение на UHF-телевизия и мобилна телефонна връзка.Преди покупка, моля, потвърдете, дали съобщението, което искате да получите, цифров или аналогов.BCT15 X не е цифров скенер. Скенер BCT15 X, ac адаптер, захранващ кабел за автомобилни консумативи, трехпроводной теглене на кабели, монтаж на стена и обзавеждане, антена, кабел за последователно програмиране, cd O/M, други печатни материали.

Може и да ви хареса..