• Ново
Обувки Horse Fly Ботуши - Обувки Fly Horse Са идеални за увиване на краката на коня и максимална защита от мухи коня Комплект от 4 (Бял, понита)
zoom_in

Обувки Horse Fly Ботуши - Обувки Fly Horse Са идеални за увиване на краката на коня и максимална защита от мухи коня Комплект от

BGN 1.00

Наличност
check Продуктът е наличен

* 【Лек】 - Произведен от вкара плат за увеличаване на въздушния поток удобна руното задължителен Vamoose за защита от мухи.Идеален за горещите летни дни. * 【Характеристики】 - Contour кацане с надеждни обков на стикери за защита на чувствителни крака от мухи и uv лъчи, напълно дишаща и по-бледи цветове, за да отблъскват топлината. * 【Мек вълнен плат край】-Има флисовую подплата за оптимален комфорт.Идеално за предотвратяване на силно триене и зябкости. * 【Комплект от 4 обувки 】 - предлага се в опаковка от 4 обувки.Предпазва краката от мухи и кусачих насекоми, идва с 3 джапанки на стикери, които ще им помогнат да останат на краката си през деня. * 【100% удовлетвореност и връщане на парите】-Моля, не се колебайте да ни потърсите винаги, когато имате нужда от помощ със стоки.Ние гарантираме връщане в рамките на 7 дни или връщане на парите. * 【Лек】 - Произведен от вкара плат за увеличаване на въздушния поток. удобна руното задължителен Vamoose за защита от мухи.Идеален за горещите летни дни. * 【Характеристики】 - Contour кацане с надеждни обков на стикери за защита на чувствителни крака от мухи и uv лъчи, напълно дишаща и по-бледи цветове, за да отблъскват топлината. * 【Мек вълнен плат край】-Има флисовую подплата за оптимален комфорт.

Може и да ви хареса..