• Ново
CHDHALTD 1/2 бр. Гребло за пай от неръждаема стомана, Назъбен Нож за торта с Удобна дръжка за рязане и сервиране на Десерти (Зъбни плешката)
zoom_in

CHDHALTD 1/2 бр. Гребло за пай от неръждаема стомана, Назъбен Нож за торта с Удобна дръжка за рязане и сервиране на Десерти (Зъбни

BGN 0.33

Наличност
check Продуктът е наличен

Изработен е от неръждаема стоманаЗдрав и непретенциозен за отглеждане.Тяхното безопасно да се използва в съдомиялна машина.Имат фино назъбен край, който минава на чисто - няма нужда да се използва друг инструмент.Лесно нарезает пайове, пици, Лазаня, Торти, Питки, Тарталетки, киш и други десерти.Този комплект за торти лесна и элегантен, можете да се измива в миялна машина, може да се разглежда като важен подарък за вашите приятели, които обичат да готвят.Можете да закупите комплект от 3 бр. фрези за пай, който включва в себе си една зубчатую лопаточку и още една зубчатую лопаточку за подаване на тортата.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване.Пратката включва : 1/2 бр. Лопаточка Количество : 1/2 бр. Цвят : сребрист Материал : неръждаема стомана размери : като на снимката Приятно изпълнение : Всяка лопаточка е назъбен край, която може лесно нарязани на различни сладкиши и торти, фини сладкиши, многослойни торти, сватбени торти-всичко това ще режете в красива линия.Универсална употреба : Подходящ размер прави употребата на храната, лесен и удобен, подходящ за повечето видове печене на лазаня, пасти с яйчен крем, пица, сватбени торти, торти и т.

Може и да ви хареса..