• Ново
STONCEL Плюшен Легло за Птици, Хамак, Подвесная Клетка, Къщичка за Папагал, Уютна Шатра Happy Hut, Играчка за Папагал (Сив, L)
zoom_in

STONCEL Плюшен Легло за Птици, Хамак, Подвесная Клетка, Къщичка за Папагал, Уютна Шатра Happy Hut, Играчка за Папагал (Сив, L)

BGN 8.33

Наличност
check Продуктът е наличен

❤На помещение включва : Подвесная клетка за птичи хамак с триъгълна рамка, сиви на цвят, с две куки отгоре за по-лесно захващане, инсталиране и отстраняванеСъщо така е лесно за почистване, и тази яслата за папагали може да се сгъва за съхранение, когато от него не се използват, за да се спести място. ❤Топло пухкав материал : Нашата птичья хижата е изработена от мека дебелото плюшени тъкани, това не само ще даде своя си скъпи попугаю или на птиците, както и удобни щастлив колиба, където да се скриеш, да се отпуснете, да играете или да спи, но и ще стоплят им, особено студена зима. ❤На разположение три размера : Малка : Д * Ш * В - около 6,3 х 3,94 х 4,72 инча (16 х 10 х 12 см), Средно : около 9,8 х 5,9 х 7 инча (25 х 15 х 18 см), голям : прибл. 12,6 x 6,7 x 9,84 инча (32 x 17 x 25 см).Моля, в съответствие с размера изберете по-топлото легло за птиците, която отговаря на птиците. ❤Дизайн подвесного хамак : Плюшено навес за птичи гнезда ще привлече вниманието и интереса на вашата птица.Подсилена базовата дъска в долната част осигурява по-добра подкрепа, така че тя не прогибается.Освен това, попугаю удобно лесно да се влиза и излиза, без да вредят на опашката си. ❤Широко приложение : Нашата птичья легло за клетките е задължително за повечето от скъпите си малки домашни любимци.Той е подходящ не само за повечето птици, но и е чудесно убежище за други дребни животни.Например, хамстери, морски свинчета, катерици, таралежи, зайци и т. Им се радвате на тази щастлива барака, пълна сигурност. ❤На помещение включва : Подвесная клетка за птичи хамак с триъгълна рамка, сиви на цвят, с две куки отгоре за по-лесно захващане, инсталиране и отстраняване.Също така е лесно за почистване, и тази яслата за папагали може да се сгъва за съхранение, когато от него не се използват, за да се спести място. ❤Топло пухкав материал : Нашата птичья хижата е изработена от мека дебелото плюшени тъкани, това не само ще даде своя си скъпи попугаю или на птиците, както и удобни щастлив колиба, където да се скриеш, да се отпуснете, да играете или да спи, но и ще стоплят им, особено студена зима. ❤На разположение три размера : Малка : Д * Ш * В - около 6,3 х 3,94 х 4,72 инча (16 х 10 х 12 см), Средно : около 9,8 х 5,9 х 7 инча (25 х 15 х 18 см), голям : прибл. 12,6 x 6,7 x 9,84 инча (32 x 17 x 25 см).Моля, в съответствие с размера изберете по-топлото легло за птиците, която отговаря на птиците. ❤Дизайн подвесного хамак : Плюшено навес за птичи гнезда ще привлече вниманието и интереса на вашата птица.Подсилена базовата дъска в долната част осигурява по-добра подкрепа, така че тя не прогибается.Освен това, попугаю удобно лесно да се влиза и излиза, без да вредят на опашката си. ❤Широко приложение : Нашата птичья легло за клетките е задължително за повечето от скъпите си малки домашни любимци.

Може и да ви хареса..