• Ново
63 бр. Набор от Стикери с кристали, Скъпоценни Камъни, Естетически Винил Водоустойчиви Етикети за бутилки с вода, лаптоп, телефон, Scrapbooking, Водене на дневник, Автомоби?
zoom_in

63 бр. Набор от Стикери с кристали, Скъпоценни Камъни, Естетически Винил Водоустойчиви Етикети за бутилки с вода, лаптоп, телефон,

BGN 4.43

Наличност
check Продуктът е наличен

【Набор от стикери за приятелите на】 Кристални етикети, както е показано на снимката, ще се появи в набор от етикети, който ще получитеУникален персонализиран модел, който е подходящ за феновете на Homies. (Размер на около 2-4 см). 【Страхотен подарък】 Страхотна тема Crystal предоставя избор за деца, юноши, момичета, жени и възрастни по всеки обикновен или специален повод.Също така е подходящ като пълнеж за подаръци, декоративни орнаменти и подаръци за партита. 【Високо качество】 Етикети са изработени от висококачествен PVC със защита от слънцето, пыленепроницаемые и водоустойчив.Освен това, тези етикети не се използва остатъчен лепило, така че можете да ги замените без никакви проблеми.Ако остане малко лепило, лесно почистване. 【Украса със собствените си ръце】 Подходящ за персонализация на различни теми.Например, бутилка за вода, лаптоп, скейтборд, компютър, калъф за телефон, чаша, китара, каска, багаж, гардероб, пликове, записная за награда и т. Лесно оформяне също така ще направи нещата си уникални. 【Гаранция за обслужване на】 Ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя стока или да получите възстановяване.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви осигури първокласен доставка за високо качество и безпроблемно възстановяване.

Може и да ви хареса..