• Ново
Машина за затваряне на торбички Moonshan Индустриална Машина за затваряне на торбички Шевна Машина за чували Автоматична Машина за опаковане на канализационни торби ?
zoom_in

Машина за затваряне на торбички Moonshan Индустриална Машина за затваряне на торбички Шевна Машина за чували Автоматична Машина

BGN 63.47

Наличност
check Продуктът е наличен

【Широко приложение】 Моля, обърнете внимание, че тази машина за затваряне на торбички, е един вид опаковъчен инструмент, в основата на използваните за опаковане на торби за експресна доставка, текстилни материали, чували за ориз, твърди одеяла, композитни чанти от телешка кожа, кожа, кърпи за ръце, хартиени пакети, чували за брашно, химикали и т За фабрики, складове, магазини в селското стопанство, експресна логистика, електронна търговия, химическата и други индустрии.НЕ може да се използва като домакински шевни машини. 【Висока скорост - 2 секунди】 С помощта на тази мешочной шевна машина за един ден могат да се шият по-5000 торби.Производителност : 2 секунди на пакет, 2600 бода в минута, шевове равни и еднакво. Висока мощност : 90 W, 11000 об/мин. Дебелина на материала за шиене : препоръчителната 0,3-5 мм (в зависимост от материала), може да се използва както дебели, така и тънки материали. 【Автоматична капацитет на Рязане резба】Тази машина за затваряне на пакети може да шевни конци в слот машина за рязане, за по-лесно подстригване на шевни конци.По този начин, не е необходимо ръчно да отрежете конеца след шиене, което значително повишава ефективността на работа. 【Изцяло Медно Жило на двигателя】Шевна машина за чували с изцяло медна двигател. Увеличена мощност 90 W, честота на въртене на двигателя 11000 об/мин, което прави работа за шиене на по-ефективни.Ние се опитвахме да се намали шума, възникващи по време на работа, но поради висока скорост на двигателя на шум е неизбежен. 【Регулируема дължина бод 7-10 мм】 Тънки шевове може да се направи уплътнение по-трайни и материали в чантата си не ще падне поради неплотного уплътнения.

Може и да ви хареса..