• Ново
Бяла Клавиатура за пиано Vangoa VGK6101, 61 Светещ Ключ в Реален размер, Електрическо Клавишное Пиано с Поставка за Начинаещи, Деца, Тийнейджъри и Възрастни, 3 режима на обу?
zoom_in

Бяла Клавиатура за пиано Vangoa VGK6101, 61 Светещ Ключ в Реален размер, Електрическо Клавишное Пиано с Поставка за Начинаещи, Деца,

BGN 1.00

Наличност
check Продуктът е наличен

Начертайте любимите модели на бяла лента, за да вдъхновява за творчествоКултивиране на музикалното творчество, но също така и способности към изкуството.На тази клавиатура може да се види от повече възможности, които чакат да бъдат открити. 1 х Здрава поставка за пиано. 1 х микрофон за пеене. 1 x захранващ Адаптер. 1 x Ръководство на потребителя. ✅[[Уникален дизайн] Модерен, елегантен и изискан бял корпус, който дава усещане за свобода от вульгарности.Клавиши с led светлини и 3 режима на обучение приличат на игра, клавишите се превърне в начин за демонстрация на бележки, което дава на децата по-голямо удоволствие, улеснява и ускорява процеса на усвояване на песни. ✅[[Предлага нов дизайн] Повече не е тъмна пиано клавиатура.Децата могат да рисуват или стик любимите модели на бяла лента, за да ги вдъхнови за творчество.Това е не само за развитието на музикалното творчество, но и за развитие на способности към изкуството.В този клавишном пиано може да създаде повече възможности. ✅[Пълен размер клавиши] Клавишите са със същия размер, като този на пиано, което дава възможност за овладяване на правилно разстояние между пръстите на краката и гама от преди превключване на акустична.Богати на функции помагат на децата да практикуват, да композира и репетира за своите собствени оригинални песни, включително 600 тонове, 400 ритми, 30 демонстрационни песни, 61 въздействието, метроном, запис, възпроизвеждане и т. ✅[Набор "всичко в едно"] Всичко необходимо за начинаещи - това е добре подготвен микрофон със стабилна поставка и удобна подплата.Тиха играта помага на децата бързо напредват, се регулира в 3 от височината, лесно отговарящи на нуждите на възрастни и дори подрастващи деца. ✅[Начинаещите не трябва да се притеснявате] Той е изработен от колофон, да защитават околната среда, безопасно е и е много подходящ за начинаещи, изящна изработка и дизайн, с меки ръбове, сигурна основно на силата на звука осигуряват комфортна и небрежную игра. ✅[[Уникален дизайн] Модерен, елегантен и изискан бял корпус, който дава усещане за свобода от вульгарности.Клавиши с led светлини и 3 режима на обучение приличат на игра, клавишите се превърне в начин за демонстрация на бележки, което дава на децата по-голямо удоволствие, улеснява и ускорява процеса на усвояване на песни. ✅[[Предлага нов дизайн] Повече не е тъмна пиано клавиатура.Децата могат да рисуват или стик любимите модели на бяла лента, за да ги вдъхнови за творчество.Това е не само за развитието на музикалното творчество, но и за развитие на способности към изкуството.В този клавишном пиано може да създаде повече възможности. ✅[Пълен размер клавиши] Клавишите са със същия размер, като този на пиано, което дава възможност за овладяване на правилно разстояние между пръстите на краката и гама от преди превключване на акустична.

Може и да ви хареса..