• Ново
Златна и Черна Мраморна Текстура Коледна Топка Нечупливи Висящи Украси за Коледната Елха Камина Вечерни Декорация на 4 бр.
zoom_in

Златна и Черна Мраморна Текстура Коледна Топка Нечупливи Висящи Украси за Коледната Елха Камина Вечерни Декорация на 4 бр.

BGN 5.07

Наличност
check Продуктът е наличен

Материал : Изработен е от PC-пластмаса, перфектна украса, коледна топка, която ще ви придружава в рамките на една приятна почивкаДизайн : Коледна топка използва индивидуален дизайн на шарката, висящи украшения, уникални коледни топки, създаване на силна празнична атмосфера. Размер : Коледни топки са представени в два стила на избор.Можете да изберете вашия любим стил за закупуване.Основание : Коледа декорации са много подходящи за хотели, офис сгради, партита, юбилей и други орнаменти.Това може да добавите и бои на вашето рождественскому и празничната декор.Идеален подарък : Коледни топки могат също да се превърне в идеален подарък за вашето семейство, приятели и да се държат заедно на топло за Коледа.Коледен бал с вас, за да прекарате Коледа!Избирайте висококачествени материали, различни цветове и индивидуални модели, модни коледни топки ще ви съпътстват, за да прекарат една незабравима Коледа.

Може и да ви хареса..