• Ново
Чаши за уиски купя черен фенер ръчно уиски набор от стъкло и бар Glasses – двойна експозиция дизайн мечка (комплект от две 11 грама. Чаши)
zoom_in

Чаши за уиски купя черен фенер ръчно уиски набор от стъкло и бар Glasses – двойна експозиция дизайн мечка (комплект от две 11 грама.

BGN 1.67

Наличност
check Продуктът е наличен

Ситопечат на ръка – Всяка чаша за уиски разработен и отпечатан на ръка в нашето студио тук, в Естес Парк, КолорадоНай-високо качество На нашите чаши са ръчно изработени раздадени на устойчиви черно мастило, които загряват в нашите духовках, че те не са избелени и не смылись, а също така те могат да се мият в миялна машина, но за допълнителни грижи препоръчваме измиване на ръка.Ръчна работа – Нашата бар, прибори идеално за любителите на природата и може да се използва в комплект за уиски, чаши за лепенката или бърбън.Тези чаши вино с уникален дизайн са опаковани във фирмена кутия. чаша за уиски с 11 грама. Всяка чаша от тежко стъкло е с перфектния размер – 3 ½ инча височина и 3 ¼ инча и идва в комплект от две чаши.Възвръщаемост – част от всяка направена продажба се прехвърля от Фонд на националните паркове, за да помогнат за спасяването на нашите национални паркове и ги защитава за бъдещите поколения.

Може и да ви хареса..