• Ново
Огнен Дифузор Овлажнител Мъгла Ароматерапевтични Дифузор с Безводни Защита от Автоматично Изключване за Спа центъра, Къща, офис за Йога (Черен)
zoom_in

Огнен Дифузор Овлажнител Мъгла Ароматерапевтични Дифузор с Безводни Защита от Автоматично Изключване за Спа центъра, Къща, офис

BGN 15.77

Наличност
check Продуктът е наличен

[1 Буркан етерично масло от мента безплатно - Модерна технология създава добра мъгла] Този овлажнител използва ултразвукови вибрации, а не обичайната топлина за образуването на мъглаТой пръска вода и масло с помощта на ултразвукови вибрации, които могат да образуват идеален двойки, който запазва целостта и възможните терапевтични свойства на масла. [Усещане за прохлада и огън] Реалистичен ефект на пламъка може да бъде създаден на огъня (умни led крушки) и прохлада (мъгла от дифузьор).Можете да изберете "нежен пламък" или "силен пламък" с къс или дълъг натискане на бутон.С този конус на етерични масла през нощта, например, седейки пред камината, вие ще усетите момента на релаксация и изцеление. [Супер тиха - благоприятна атмосфера за сън] Благодарение на уникалната технология за намаляване на шума ниво на шума дифузьор може да бъде под 36 db.Дифузьор също така създава "звук двойка", подобен на този на белия звука, така че хората да се чувстват спокойни и лесно обсипана. [Безопасността на първо място - автоматично изключване безводен режим] Просто се съсредоточете в своите неща, не се притеснявайте за увлажнителе.Той ще спре да работи, след като изтече водата, която ви спестява от пожар и предпазва семейството си. [Страхотни подаръци и топла грижа] Този дифузер - най-добрият подарък за вашите приятели и семейство, за да се предпази ги от сухия въздух и се отпуснете.Няколко капки от любимия на етеричното масло може да запълни помещението богата аромат за офис, фитнес зала, спа център или у дома. [1 Буркан етерично масло от мента безплатно - Модерна технология създава добра мъгла] Този овлажнител използва ултразвукови вибрации, а не обичайната топлина за образуването на мъгла.Той пръска вода и масло с помощта на ултразвукови вибрации, които могат да образуват идеален двойки, който запазва целостта и възможните терапевтични свойства на масла. [Усещане за прохлада и огън] Реалистичен ефект на пламъка може да бъде създаден на огъня (умни led крушки) и прохлада (мъгла от дифузьор).

Може и да ви хареса..