• Ново
Четка с Шампоан-Массажером за кожата на главата, Четка-Масажор за коса, Силиконова Четка с Шампоан-Отшелушивателем за Грижа за Косата, за Отстраняване на Пърхот, Ра?
zoom_in

Четка с Шампоан-Массажером за кожата на главата, Четка-Масажор за коса, Силиконова Четка с Шампоан-Отшелушивателем за Грижа за Косата,

BGN 2.00

Наличност
check Продуктът е наличен

【Масажирайте кожата на главата】 : Тази четка за коса е отличен за грижа за косатаПовторен масаж на главата може да подобри кръвообращението, да облекчи сърбежа, помагат в отшелушивании и премахване на пърхот. 【Здрав и удобен дизайн】 : Шампоан е по-дебела обвивка и е по-силен и траен.Мека силиконова четина желаната дължина и твърдост ще ви осигури по-комфортно почистване или на струпването. 【Подходящ за различни прически】 : Подходящ за всички типове коса, къдрава или прави, дебели или тънки, къси или дълги, влажни или сухи, дори и за грижи за домашни любимци, добре се грижат за косата и кожата на главата. 【Ръчно управление】 : Четка за шампоан с ръчно управление, удобен за задържане и водоустойчив, с плътни и компактни зъби за лесна употреба и почистване. 【Най-добрия опит】 : При измиване на косата с четка за шампоан може да се използва средство за почистване на кожата на главата, и процеса на измиване на главата ще стане още по-приятно, отколкото когато и да било. 【Масажирайте кожата на главата】 : Тази четка за коса е отличен за грижа за косата.Повторен масаж на главата може да подобри кръвообращението, да облекчи сърбежа, помагат в отшелушивании и премахване на пърхот. 【Здрав и удобен дизайн】 : Шампоан е по-дебела обвивка и е по-силен и траен.Мека силиконова четина желаната дължина и твърдост ще ви осигури по-комфортно почистване или на струпването.

Item Type:
 Hair Scalp Massager Brush Material
Package List:
1 x Massager Brush

Може и да ви хареса..