• Ново
Настолен плейър ACEHOME, 2-нива Поставка за плеър с място за съхранение, Поставки за cd плеър плочи с Метални Крака, Масичка за плеър плочи с Рассортированным място за съ?
zoom_in

Настолен плейър ACEHOME, 2-нива Поставка за плеър с място за съхранение, Поставки за cd плеър плочи с Метални Крака, Масичка за

BGN 1.67

Наличност
check Продуктът е наличен

?【Многофункционална структура】Поставка за плеър грампластинок с хранилището може да отговори на различните нуждиТой издържа на натоварване 25 кг и заема 4 място за съхранение с капацитет до 150 албуми, тежи отгоре до 30 килограма и е идеален за поставяне на играча. ?【Широко приложимо】 Шкаф за съхранение на записи в съвременен стил може да се използва за различни сцени на закрито.Тази поставка за плеър може да се използва не само като рафт за записите, но и като нощното шкафче, приставной маса и да се поставят в хола, спалнята, офиса и на други места. ?【Модерна масичка за възпроизвеждане на грамофонни плочи средата на века】 Преобразите своето жилищно пространство с помощта на ретро-модерен минималистичен мебели.Поставка за плеър с държач за съхранение на грамофонни плочи извършва в селски стил от кафяво дърво с масивни метални декоративни крака. ?【Лекотата на монтажа】 Всички детайли, оборудвани стаи и инструкциите за инсталиране, които са лесни за инсталиране.Дизайн е класически крака-игли и ретро-панели, също така може да украсят стаята си. ?【Дизайн хранилище за сортиране】 Областта на сортиране на тази маса за плейъри с хранилището на албуми ще ви помогне да подредите всичките си записи, албуми и дискове, списания и дори колекционерска стойност, така че да можете лесно да намерите това, което ви трябва, с помощта на нашия щанд за плейъри. ?【Удовлетворение е гарантирано】 Ние се ангажираме да предоставя продукти премиум-клас и приятелско обслужване.ACEHOME стои зад всички стоки, които ние продаваме, и тази поставка за въртящия се плот се предлага с гаранция от производителя 1 година от дефекти.На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.

Може и да ви хареса..