• Ново
Закачалка за дрехи Iwaiting на открито, свободно стояща, Подобрени дърво за дрехи с 12 куки, Метална Закачалка за дрехи, Шалове, шапки, Чанти в коридора, спалнята, Офиса (ч?
zoom_in

Закачалка за дрехи Iwaiting на открито, свободно стояща, Подобрени дърво за дрехи с 12 куки, Метална Закачалка за дрехи, Шалове,

BGN 1.33

Наличност
check Продуктът е наличен

Моля, обърнете внимание на безопасност при монтаж, се препоръчва да се носят ръкавици, за да инсталирате, за да се избегне нараняванеМоля, първо проверете дали всички аксесоари в съответствие с инструкциите по категории, за да се уверите в тяхната цялост.При монтаж, моля, носете със себе си опаковката с малки винтове на две размери, по-дълги от 6 са събрани триъгълни основания.Когато затегнете всяка скоба, моля, прикрутите един винт до половината, за да фиксирате на място, а след това прикрутите втори винт заедно, за да напълно да го регистрира.Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите на и-мейл, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да отговорим на вашите въпроси. 【Елегантен дизайн]】Закачалка с 12 куки за увеличаване на капацитета на съхранение на дрехи, тя е толкова проста конструкция, която дава супер практично отделно стоящи закачалка за дрехи. 【Здрав и издръжлив】Конструкция триъгълна скоба в долната част е по-устойчива, а закачалка за дрехи изцяло изработени от висококачествени метални материали със защитно покритие на повърхността, което увеличава времето за използване. 【Органайзер за наметала и шапки】 прибереш от работа, можете да окачите си шапката и палтото си на закачалка на воля, не е нужно да се притеснявате за бъркотия в стаята, можете да го поставите в коридора, хола и спалнята, че са идеални за пестене на място. 【Практичен размер】 Метална закачалка за дрехи височина 67,32 инча - лесно и практично допълнение за вашия офис, коридор, спалня, идеална за закачане и подреждане на вашите ежедневни неща. 【Малките детайли на инсталацията】Когато получавате нашите закачалки за дрехи, моля, първо рассортируйте всички аксесоари в съответствие с инструкциите, обърнете специално внимание на два т-образни малки винта, включително 6 дълги.

Може и да ви хареса..