• Ново
10шт Хелоуин Изкуствена Кожа Листове Хелоуин Блясък Изкуствена Кожа Лист, Хелоуин Тисненая Изкуствена Кожа Разнообразни Тъканни Листове за Хелоуин САМ Занаят, Обе?
zoom_in

10шт Хелоуин Изкуствена Кожа Листове Хелоуин Блясък Изкуствена Кожа Лист, Хелоуин Тисненая Изкуствена Кожа Разнообразни Тъканни

BGN 1.33

Наличност
check Продуктът е наличен

"Висококачествен текстилен материал" : в простынях от изкуствена кожа за Хелоуин не се използва выцветающий, траен материал от изкуствена кожа ярки цветовеФигура и пайети на изкуствена кожа специално обработени, и тяхното не е лесно отвалить. "НОВИЯТ ДИЗАЙН на ТЕМА Хелоуин" : дизайн кожени листа за украса за Хелоуин с малки бонбони, призрак, тиква, инхалатор от мишки, черепа, също така включва плътен оранжев и шарени кожени лист на заден план, засилва усещането за атмосферата на Хелоуин карнавал, добавя по-забавно!. "ЛЕСНО да се НАПРАВИ със СОБСТВЕНИТЕ си ръце И ПРОСЛАВИ" : Първо, разширяване и разпространение на листове от изкуствена кожа с релефни изображения на Хелоуин, а след това ги изрежете в каквато и да е форма, които искате да се комбинират.С помощта на връв или лепило, лесно може да украсите във всяко положение и направи със собствените си ръце. "Многократно използване" : листа от изкуствена кожа с принтом на Хелоуин могат да бъдат многофункционални украшение, като например за опаковане на подаръци, декорация подарък кошница, изготвяне на сватбени картички, scrapbooking, обеци, шевни проекти, колие и т. Също са идеални за Хелоуин, карнавал, деня на благодарността и така нататък. "ТВОРЧЕСКИ ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ" : плат за вашия интериор изкуствена кожа за Хелоуин може да се използва като нови творчески подаръци за приятелите и семейството си, за да украсяват предмети, които искат да украсява на използване на въображението и креативността, за да създаде светла атмосфера. ? Набор от листа от изкуствена кожа с принтом под формата на ивици и петна на тема Хелоуин, разнообразни от синтетичен блестяща кожена тъкан на Хелоуин, листове за подарък опаковки, обеци, панделки за коса, декор за diy, 10 листа ? Характеристики : с Добро качество и здрав материал от изкуствена тъкан, има различен релеф, с модели, за многократна употреба, здрав, това не е лесно выцветать и повреди.

Може и да ви хареса..