• Ново
Dr. Bronner's - Течен сапун от чиста Кастилска (3 опаковки в 32 унции) С мента, без аромат за бебета, лавандула - Произведено на базата на органични масла, на 18 в 1. Приложение: ?
zoom_in

Dr. Bronner's - Течен сапун от чиста Кастилска (3 опаковки в 32 унции) С мента, без аромат за бебета, лавандула - Произведено на

BGN 0.33

Наличност
check Продуктът е наличен

В набор от СОРТОВЕТЕ СА : Течен сапун DrBronner's Pure-Castile, направени от повече от 90% от органични съставки. В набор от Сортовете са включени 3 аромат : мента, детско без мирис Fair For Life сертификат за справедлива търговия за проверка на етични на условията на труд на повечето продукти е сертифицирано веганскими; Сертификат Leaping Бъни в потвърждение на това, че нито един от нашите съставки или продукти, които не тестировался на животни; Сертификат B Corp за оценка на нашите социални и екологични показатели в съответствие с независим стандарт на трета страна.Обърнете внимание на лого!.Ние гледаме на нашата компания, като двигател на положителните промени в света, финансирующий и се борят за това, в което вярваме : возрождающееся земеделие, справедливата търговия, равенство на заплатите, благосъстоянието на животните, света на космическия кораб Земя! Заплата на д-р Броннера в 5 пъти по-висока заплата от нашите най-ниско платени служители, заети на пълен работен ден, което ни позволява да споделят печалбата, да споделят таланта, да споделят шнур мускулите, да сподели на глас — да се даде и дари, го финансират и се бори за това, което е правилно!.Нашите ръководни принципи : скромни и съзнателно използвайте даровете на Земята — нещо, което идва от Земята, трябва да се върнем!Здрави почвата, здрави стопанство и екологично чисти заводи правят отлично сапун!Д-р Броннер работи с фермери над въвеждането на възстановяване на органични методи.

Може и да ви хареса..