• Ново
Мяухаус, Скреч Арт, Дъгова Живопис, Хартиена Животно - Вълк, Занаяти, Женски Хобита, Гравиране, Изкуство за деца и Възрастни, Надраскване, Боядисване, Бележник за рис?
zoom_in

Мяухаус, Скреч Арт, Дъгова Живопис, Хартиена Животно - Вълк, Занаяти, Женски Хобита, Гравиране, Изкуство за деца и Възрастни, Надраскване,

BGN 2.33

Наличност
check Продуктът е наличен

【Предпоставка включва】 Картон за рисуване на животни-вълци (16x11,2 инча), 1 х празна дъска за творчество, 1 х писалка за рисуване, 1 х чиста четка, 1 x дървена писалка 【Развитие на интерес】 Стартов комплект за рисуване, развивающий интерес на детето или възрастен за живопис - добър избор, клас на рукоделию "Направи си сам" за учители и ученици, които показват своите артистични умения в рисувах с нулата.Включете детски надраскване на снимка в рамка. Голяма дейност по рукоделию за деца или възрастни художници. 【Помага за облекчаване на стреса】 Нервен, все разгневени или разстроен, можете да опитате да се отпуснете налягането - скреч картината ви помага да се справите с тревожността.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, лек и без стрес.Най-добрият начин за облекчаване на стреса, когато приключите работа. 【Идеален избор за подарък на】 Художествени изделия от скреч хартия са ярки цветни мотиви, скрити под матово покритие, оповестени за лесно нанасяне драскотини, не се нуждаят от пигменте, с преливащи се цветове скреч рисунки и красива опаковка - чудесен подарък за всички : родители, деца, момичета и юноши. 【Декорация на дома,】 Когато приключите работата си и да вземете само един рамка за снимка, можете да го дари приятели или роднини, те ще бъдат щастлив и изненадан, и да виси на стената на собствения си дом, това ще бъде чудесна декорация. - Насладете се на арт-терапия, намаляване на стреса.Помага да се справим с тревожността, помага за облекчаване на стреса, може да се освободите от стреса на работното място, а също и да мине време.Аз вярвам, че когато сте готови с вашия скреч арт, вие ще имате отлично настроение и ще се чувствате много по-спокоен.- Това е много изчистен и забавен проект, няма акварельных бои, не е нужно да се притеснявате за това, че акварелни бои испачкают вашият домашен уют по-рано.Това е добра новина за родителите.За арт-клубове с нулева база, за нови интереси и хобита.

Може и да ви хареса..