• Ново
Метални остриета за елита, които не се нуждаят от инструменти Здрав Малък и портативен Преносим Джойстик Метални Метални остриета с лостчета за геймпада за възрас?
zoom_in

Метални остриета за елита, които не се нуждаят от инструменти Здрав Малък и портативен Преносим Джойстик Метални Метални остриета

BGN 2.00

Наличност
check Продуктът е наличен

[Трайност] Тези заменяеми метални остриета за джойстик, изработени от висококачествен метален материал и са трайни [Трайност] Тези заменяеми метални остриета за джойстик, изработени от висококачествен метален материал и са трайни. [Съвместимост] Тези заменяеми метални остриета за джойстик е съвместима с контролери Elite. [Удобен джойстик] Удобство джойстик предоставя най-добрите игри на опит и може да ви помогне да се постигне по-висока производителност в играта. [Смяна] Използвайте тези нови сменяеми бутони, за подмяна на стари, повредени или липсващи, абсолютно същите, както в оригиналния набор от бутони. [Не са необходими инструменти] Тези метални остриета за джойстик подменят се лесно и могат да бъдат инсталирани или отстранени, без инструменти. [Трайност] Тези заменяеми метални остриета за джойстик, изработени от висококачествен метален материал и са трайни. [Трайност] Тези заменяеми метални остриета за джойстик, изработени от висококачествен метален материал и са трайни. [Съвместимост] Тези заменяеми метални остриета за джойстик е съвместима с контролери Elite. [Удобен джойстик] Удобство джойстик предоставя най-добрите игри на опит и може да ви помогне да се постигне по-висока производителност в играта. [Смяна] Използвайте тези нови сменяеми бутони, за подмяна на стари, повредени или липсващи, абсолютно същите, както в оригиналния набор от бутони. [Не са необходими инструменти] Тези метални остриета за джойстик подменят се лесно и могат да бъдат инсталирани или отстранени, без инструменти.

Item Type:
Gamepad Metal Paddles
Material:
Metal 
Applicable Equipment:
For Xbox One Elite Controller
Package List:
2 x Key:
4 x Paddles:

Може и да ви хареса..