• Ново
1 бр. Подмяна на витлото и пръстени SSD за Ps5 и 1 бр. Филипс Отвертка За твърдотелно SSD устройство за конзолата Ps5/Игрова конзола Playstation 5, Комплект Резервни Части За ремо?
zoom_in

1 бр. Подмяна на витлото и пръстени SSD за Ps5 и 1 бр. Филипс Отвертка За твърдотелно SSD устройство за конзолата Ps5/Игрова конзола

BGN 1.00

Наличност
check Продуктът е наличен

Вие ще получите 1 винт SSD за PS5, 1 пръстен, за да се провалиш и 1 отвертка с добро качествоВинт подходящ за твърдотелно устройство playstation 5.Помогнете да оздравее твърд диск игрова конзола, за да се предотврати загуба.Лесен за употреба.Но ние все пак ви препоръчваме да потърсите инструкции в Интернет, преди да инсталирате.Неправилен монтаж може да доведе до увреждане на вашето устройство и изделия.Безплатен обмен или пълно връщане на парите в рамките на 90 дни, освен ако не сте доволни от малък огърлица.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние сме компания SISHI, продажба на аксесоари за PS5!!!Можете да отидете на началната страница, за да видите повече свързани с тях продукти. 100% гаранция за услугата, която ние предоставяме услуга безусловно връщане в рамките на 90 дни или в свободен обмен.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Може и да ви хареса..