• Ново
Отделението блок APZDY за Oculus Quest 2 4800 mah Акумулаторна Батерия VR Power Bank за Quest 2 и Аксесоари за акумулаторни батерии за Meta Quest 2 Удължават време на възпроизвеждане, за 2 + ча?
zoom_in

Отделението блок APZDY за Oculus Quest 2 4800 mah Акумулаторна Батерия VR Power Bank за Quest 2 и Аксесоари за акумулаторни батерии

BGN 12.66

Наличност
check Продуктът е наличен

【Увеличете времето на игра и ще подобри работата във виртуална реалност】 Този лек и преносим батерията е предназначена за Oculus Quest, за да се удължи време на вашата игра във виртуална реалностТози батерия APZDY за oculus quest 2 може да се удължи време на възпроизвеждане на 2-3 часа при пълно зареждане.Това са задължителните аксесоари за играчи meta VR. 【Батерия с капацитет 4800 mah за Oculus】 Актуализиран батерия с капацитет 4800 mah, съвместима с Oculus Quest 2, Quest 1, Meta или други устройства с USB-C. Идва с 90-градусным адаптер TYPE C, специално разработен за quest 2. акумулаторен блок никога не отмени жак за слушалки на устройството. 【Суперлегкий дизайн】 идеален за Oculus Quest 2, тегло джобен отделението блок само 0,22 килограма, размерът как червило, няма да добави значително отслабване на вашата виртуална слушалките, дори ако играете в интензивен екшън-игра, тя няма да падне.Осигурете ви е по-дълъг и удобен процес на игра във виртуална реалност. 【Сигурно и бързо зареждане на】 Батерия Quest 2 е сертифициран по сигурност UL, максимална мощност на зареждане е до 10 W, което позволява да се зарежда Quest 2 на пълна скорост. 4 индикатора светят в батарейном блок на виртуална реалност, и че всяка точка отговаря на 25% заряд на батерията. 【Че получавате】 В комплекта е включена 1 * акумулаторна батерия Quest 2 с капацитет 4800 mah, 1 * адаптер TYPE C на 90 градуса, 1 * USB кабел-C, 1 * ръководство за потребителя.

Може и да ви хареса..