• Ново
Играта с Отскакивающим Топка Игри за семейни Партита, Скачане Свързват Игри с Топка Настолни Игри Играчки Активират Играта с Отскакивающим Топка за Деца и Възраст?
zoom_in

Играта с Отскакивающим Топка Игри за семейни Партита, Скачане Свързват Игри с Топка Настолни Игри Играчки Активират Играта с Отскакивающим

BGN 5.37

Наличност
check Продуктът е наличен

【Висококачествени материали】 Нашия подскачащи топката е изработена от екологично чиста пластмаса ABS, който е безвреден за човешкия организъмЗдрав игра диск ще ви осигури незабравими впечатления от играта.Тази игра се поддава добре на тестване и е подходящ за семейни събирания и партита, за подобряване на практически умения на децата и интелектуална подготовка. 【СЕМЕЙНА ИНТЕРАКТИВНА ИГРА】 Това е добър избор за тренировка на умения за координация на ръцете и краката при деца и укрепване на комуникация между родители и деца.Допринася за развитието на интелекта на децата и предотвратява трайно пристрастен към впръскване на изделия. 【ИГРОВИ РОЛИ】 игра за 2-4 играчи.Вземете карта в зависимост от вида на картата и хвърли топката в игралното поле, а след това хвърля топка на масата, така че той отскочи на игралното поле.В зависимост от вида на картата, кой отбор хвърля първата си и кой е собственик на тази карта.На съответствието, който е по-карти и печели отборът с по-голям брой карти. 【ПРОСТА И ЗАБАВНА ИГРА】 Игра, която бързо се очарова хора прости правила.Той не само тренира практически умения, но и подобрява способността за реакция. 【Идеален подарък】 Страхотна развитие играчка за вашето дете - на този красив комплект ще стане добър подарък за момичета и момчета.

Може и да ви хареса..