• Ново
Kocreat Копие 1746 Обединеното Кралство Монета Великобритания-Точно Копие На Великобритания Сребърен Долар Пенс Златна Монета Кралската Сувенирни Монети Щастливата М?
zoom_in

Kocreat Копие 1746 Обединеното Кралство Монета Великобритания-Точно Копие На Великобритания Сребърен Долар Пенс Златна Монета Кралската

BGN 2.33

Наличност
check Продуктът е наличен

【МАТЕРИАЛ】 - Това е ТОЧНО копие на монетиИзработен е от мед, покрит със сребро 925 проба.Това не ходкая една сребърна монета, но тя е достойна за вашата постоянна колекция. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】-Нашата копирна монета е различен изискан качество на производство, невероятни детайли и висококачествени материали ще ви представим добри усещания, ще историческа стойност и очарованието на сребърни монети. 【РАЗМЕР】 -Конкретни размери са показани на фигурата.Повечето следните размери, Диаметър : 25 мм /0,98"-40 mm/1,57"; Дебелина : 3 мм /0,12" (прибл. 【ОПАКОВКА】 - 1 опаковка монети.Добре дошли в магазин Maybe Coin!Всички наши монети - това са копия на монети за колекционери и игри.Всички модели на монетите изпълнени с използване на реални исторически материали.Моля, не купувайте си ги като истински оригинални колекционерски монети.Ние продаваме тези копия на монети само, за да направи вашата колекция от идеална. 【ФУНКЦИЯ】 -Богата колекция, се научат да разбират историята на монети.Монети, придружен от развитието на човечеството в продължение на хилядолетия. - добри учебни помагала, игри с ръкоделието, неочаквани подаръци за роднини и приятели.

Може и да ви хареса..