• Ново
СПЕЦИАЛНИ Спортни Панталони за жени, Спортни Джоггеры за Бягане, Спортни Панталони с Висока Талия, Френски Хавлиени Панталони за Почивка с Джобове дантела прозорц?
zoom_in

СПЕЦИАЛНИ Спортни Панталони за жени, Спортни Джоггеры за Бягане, Спортни Панталони с Висока Талия, Френски Хавлиени Панталони за

BGN 10.80

Наличност
check Продуктът е наличен

ВнесенЗакопчалката на дантела. 【РАЗМЕР】 Тези дамски панталони за джогинг са налични в 5 размера, ако сте между размерите, или предпочитате по-свободна за кацане, моля, изберете размер.Модел (ръст : 68,9 инча, ханш : 36,22 инча, талия : 25,14 инча) е облечен в размер М. 【ДЕТАЙЛИ】 Два странични джоба, спортни панталони могат да се настанят по-голямата част от нещата, и един заден джоб е предназначен за съхранение на малки лични вещи.Еластичен стегнат долната част позволява лесно да се регулира дължината на панталоните.Благодарение на еластична талия и завязкам тези панталони за джогинг седят на вас е правилно и удобно. 【ПРИЛЕПНАЛА】 Тези свободни спортни джоггеры изработени от ультрамягкой, еластична, дишаща и отводящей влагата плат. идеално са подходящи за спорт или ежедневни чорапи.Тези панталони за отдих, съчетани с толстовками и уютни свитшотами, футболками за активна почивка или майками и са подходящи за ежедневието, бягане, тренировка във фитнес зала, зала за танци, разходки и т. 【ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ】 Бережная пране помага да се удължи живота на панталони.Подходящи за машинно пране, опитайте се изпират спортни панталони при студена температура и го подсушете в перална машина при средна температура. 【ГАРАНЦИЯ】 Ако имате някакви въпроси за качеството на стоката или от тези джоггеров за бягане с висока талия, моля, свържете се с нас навреме, преди да оцени стоки и ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Надявам се, тези дамски спортни панталони могат да отговарят на вашите изисквания.Закопчалката на дантела. 【РАЗМЕР】 Тези дамски панталони за джогинг са налични в 5 размера, ако сте между размерите, или предпочитате по-свободна за кацане, моля, изберете размер.Модел (ръст : 68,9 инча, ханш : 36,22 инча, талия : 25,14 инча) е облечен в размер М. 【ДЕТАЙЛИ】 Два странични джоба, спортни панталони могат да се настанят по-голямата част от нещата, и един заден джоб е предназначен за съхранение на малки лични вещи.Еластичен стегнат долната част позволява лесно да се регулира дължината на панталоните.Благодарение на еластична талия и завязкам тези панталони за джогинг седят на вас е правилно и удобно. 【ПРИЛЕПНАЛА】 Тези свободни спортни джоггеры изработени от ультрамягкой, еластична, дишаща и отводящей влагата плат. идеално са подходящи за спорт или ежедневни чорапи.Тези панталони за отдих, съчетани с толстовками и уютни свитшотами, футболками за активна почивка или майками и са подходящи за ежедневието, бягане, тренировка във фитнес зала, зала за танци, разходки и т. 【ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ】 Бережная пране помага да се удължи живота на панталони.Подходящи за машинно пране, опитайте се изпират спортни панталони при студена температура и го подсушете в перална машина при средна температура.

Може и да ви хареса..