• Ново
Клетка за Заек Hamiledyi, котешката, с Чекмедже, Голяма Тоалетка Треньор, Гърне, Ъглов Тава за Домашни Любимци за Възрастни Хамстери, Морски Свинчета, Порове, Чинчили и Д?
zoom_in

Клетка за Заек Hamiledyi, котешката, с Чекмедже, Голяма Тоалетка Треньор, Гърне, Ъглов Тава за Домашни Любимци за Възрастни Хамстери,

BGN 2.67

Наличност
check Продуктът е наличен

【Конструкция на чекмедже】 : В нашата кутия за събиране на отпадъци за зайци има специален чекмеджето, в който може да се постави тампонИзвадете чекмеджето, изхвърляме и заменяме уплътнения, докато те са чисти.Ежедневен процес никога не е бил по-лесен. 【Материал】 : Изработен е от пластмаса.Дъното подсилени, за да издържат на по-малки животни тегло 3-8 кг., 【Голям размер】 : Размера на пота : 16 "L X 11,8" W X 6,3" H, идеален размер подходящ за възрастни зайци, възрастни плъхове, възрастни чинчила, възрастни морски свинчета, пор, галезавра или други сравнително едри животни.Моля, измерете размера, преди да купите. 【Погрижете се за крака домашен любимец】 - Конструкция на решетката в този килим дава възможност на вашето малко кученце да не влизат в контакт с отпадъците, лесно почистване ще предотврати гадене краката на вашето дете. 【Конструкция ключалката】 : Заключени в клетка за малки животни не таскали тоалетна чиния, обърната на тенджери и разпилян боклук, който е предназначен за надеждно закрепване на тавата за боклук до вашата клетка, така че той винаги остава хубава и чиста. 【Конструкция на чекмедже】 : В нашата кутия за събиране на отпадъци за зайци има специален чекмеджето, в който може да се постави тампон.Извадете чекмеджето, изхвърляме и заменяме уплътнения, докато те са чисти.Ежедневен процес никога не е бил по-лесен. 【Материал】 : Изработен е от пластмаса.Дъното подсилени, за да издържат на по-малки животни тегло 3-8 кг., 【Голям размер】 : Размера на пота : 16 "L X 11,8" W X 6,3" H, идеален размер подходящ за възрастни зайци, възрастни плъхове, възрастни чинчила, възрастни морски свинчета, пор, галезавра или други сравнително едри животни.

Може и да ви хареса..