• Ново
Тихо колело за упражнения за Хамстер Безшумно Летящите Бягащи колела цвят Карамел с Регулируема по височина Поставка за Хамстери-един gerbil, Джуджета Хамстери, Мишк?
zoom_in

Тихо колело за упражнения за Хамстер Безшумно Летящите Бягащи колела цвят Карамел с Регулируема по височина Поставка за Хамстери-един

BGN 2.67

Наличност
check Продуктът е наличен

? КАЧЕСТВЕН материал - Колело за хамстер, изработени от висококачествен PVC и безопасни за домашни любимци материали, безопасни за околната среда, нетоксични и безвредни, както и здравитеВ сравнение с дървено колело за упражнения за хамстер, пластмасови тихо колело за хамстер може да попречи на ухапване от дребни животни по време на игра.Имаме две основи от различни материали, една акрил и една дървена.Можете да избирате в зависимост от вашите нужди. ? ТИХО КОЛЕЛОТО - Тиха дизайн.Когато тичат на малки животни, притеснявате ли се, че шумът мъжът, който се движи колелото е твърде силен?Нашето колело за домашни любимци има интимна тих дизайн, така че хамстер няма да попречи на вашата почивка и сън по време на движение на колелото за тихи движение, и той може да отговори на нуждите на собственика и домашни животни едновременно. ? РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА -Реализация без промяна на позицията на височина, не причинява триене за хартия постелята или не може да бъде включен поради факта, че се намира твърде близо до земята.Аксесоари тихи колела може да се заключва в правилната позиция, за да избегне неприятности, свързани с това, че домашен любимец не може да стане.Дизайн с регулируема височина дава възможност на всеки малък, животно лесно е да започнете да си щастлив бягане. ? Перфектно колело за упражнения за хамстер - За упражнения за много малки животни L : Размери : диаметър 10 инча (26 cm), ширина на 4 инча (10 см). Идеален за домашни любимци на много видове, като сирийски хамстер джудже хамстер, звездица, плъх, мишка, плюшено хамстер и т., Можете да изберете подходящото колело за упражнения за хамстер в зависимост от големината на вашия домашен любимец. ? КАЧЕСТВЕН материал - Колело за хамстер, изработени от висококачествен PVC и безопасни за домашни любимци материали, безопасни за околната среда, нетоксични и безвредни, както и здравите.В сравнение с дървено колело за упражнения за хамстер, пластмасови тихо колело за хамстер може да попречи на ухапване от дребни животни по време на игра.Имаме две основи от различни материали, една акрил и една дървена.Можете да избирате в зависимост от вашите нужди. ? ТИХО КОЛЕЛОТО - Тиха дизайн.Когато тичат на малки животни, притеснявате ли се, че шумът мъжът, който се движи колелото е твърде силен?Нашето колело за домашни любимци има интимна тих дизайн, така че хамстер няма да попречи на вашата почивка и сън по време на движение на колелото за тихи движение, и той може да отговори на нуждите на собственика и домашни животни едновременно. ? РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА -Реализация без промяна на позицията на височина, не причинява триене за хартия постелята или не може да бъде включен поради факта, че се намира твърде близо до земята.Аксесоари тихи колела може да се заключва в правилната позиция, за да избегне неприятности, свързани с това, че домашен любимец не може да стане.

Може и да ви хареса..