• Ново
Крем молив за устни DERMALISCIO | Матиран водоустойчив молив за устни, предлага се в 5 цвята, Устойчиви молив за устни или червило, с натурални восками (Candy LP01)
zoom_in

Крем молив за устни DERMALISCIO | Матиран водоустойчив молив за устни, предлага се в 5 цвята, Устойчиви молив за устни или червило,

BGN 6.35

Наличност
check Продуктът е наличен

? [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] : Нашата очна линия за устни - идеалният подарък за рожден ден, приятели или семействаИдеален подарък за различни поводи като срещи, партита, сватба, офис, училище, бар, бал, къмпинг или ежедневен грим. ? [УДОБНА] : Нашата благородна извод за устни осигурява иновативна ефективност и комфорт!лесен за използване и вечния. ? [ГАРАНТИРАНО най-ДОБРОТО КАЧЕСТВО] : Не прилича на нито един друг молив за устни, произведен по специална полимерна формула, той лесно пада върху устните и запазва цвета в продължение на няколко дни. ? [НЕ ЩЕ КЪРВИ] : Прегръдки естествените извивки на устните, не растушевывая ги и не кровоточа. ? [ПОДДРЪЖКА на КЛИЕНТИ] : Ние осигуряваме поддръжка на клиенти 24 часа в денонощието, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас.Сметана моливи за очна линия на устните DERMALISCIO продължително действие.Молив за устни DERMALISCIO създават яснота, като устните закръглен вид и едновременно с това подчертава техния обем.В нашата широка гама от нюанси - от нюдовых до мастни - можете да вземете молив за устни, която идеално се съчетава с всякакъв цвят. молив за устни могат да се изострят с помощта на острилки в края на молив.

Може и да ви хареса..