• Ново
Eioflia Молив за устни, Определени Подводок за устни, Определени губных червила, Определени Подводок за устни, 12 Цвята, Мат Водоустойчив Молив За устни, Червило, Профес?
zoom_in

Eioflia Молив за устни, Определени Подводок за устни, Определени губных червила, Определени Подводок за устни, 12 Цвята, Мат Водоустойчив

BGN 1.00

Наличност
check Продуктът е наличен

ПЕРФЕКТНИЯТ МОЛИВ за очна линия на УСТНИТЕ - придава свеж, подходящ за веждите, устните и очитеШироко приложение - идеален за парти, козметичен шоу, шоу на живо, абитуриентски бал, денс парти и сватбен грим. пластмасови блестящи очи са подходящи за веждите, устните и очите.НАПРАВЕТЕ ВАС ПРИВЛЕКАТЕЛНА : придайте свеж интензивен ефект макияжу и направете вас чаровна и привлекателна.Дълготрайна грижа, водоустойчив, матиран колоритен ефект, висока пигментация, осветляющие пигменти, защита от петна.ПОДДЪРЖАЙТЕ ГРИМ, ЧИСТИ -молив за устни естествения цвят на избор на устните, а не само стереотипи.Можете също така да се предотврати разпространението на червило, гланц за устни върху външната част на устата. 12 различни цвята блестящ молив за устни, ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, най-добри приятели, семейства.Широко приложение : идеален за парти, козметичен шоу, шоу на живо, абитуриентски бал, денс парти и сватбен грим. пластмасови блестяща очна линия за устни 12 цвята за вашия професионален грим. Спецификация : Цвят : многоцветен.Брой : 12 бр/компл. Забележка : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Color:
multicolor.
Quantity:
12pcs/set.
NOTE:
Due to the light and screen setting difference,the item's color may be slightly difference from the pictures. :
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
12PCS*Lipliner set :

Може и да ви хареса..