• Ново
Набор от Высокопигментированных Матов Моливи за устни Dulele, 12 Цвята, Кремаво Кадифе Молив за устни е Водоустойчив, Не оставяйки следи от Червило за грим на устните н?
zoom_in

Набор от Высокопигментированных Матов Моливи за устни Dulele, 12 Цвята, Кремаво Кадифе Молив за устни е Водоустойчив, Не оставяйки

BGN 8.99

Наличност
check Продуктът е наличен

【Комплект моливи за очна линия на устните 12 цвята】 Този комплект за молив за устни за грим съдържа всички ваши любими цветове, от телесен до червен, чрез предоставяне на повече възможности в съответствие с цвета на лицето, грим и нуждите на повод 【Многоцелеви】 Нашите молив за устни може да се използва не само за даване на форма на устните, но и като молив за очи или червило.Предлага се в широка гама от нюанси, които могат да се смесват, изглежда, се съгласуват и се прилага слоеве за създаване на всякакъв начин на устните, демонстрирующего разни женски чар. 【Елегантен и хидратиращ】 12-цветен молив за очна линия на устните true velvet с матово покритие, водоустойчиви и издръжливи, не се придържа към чашата, е трудно да избледняват, лесно се нанася и се изчиства, подходящ за всички. 【Подаръчен комплект Value pack】 Нашата дръжка за молив за устни в размер 12 бр. общо обновена на продукта и опаковката.Освен това, нашите опаковки изящно оформена, тя може да изпрати като подарък на приятели, гаджета, най-добрите приятелки, майки на различни празници, като Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на св. Валентин, рожден ден и т. 【Как да използвате】 Задръжте основа, очертите линия на устните и я запълнете с цвят.Извод за устни очертава, оформя и безкрайно изглажда устните, създаване на по-пълни завишени устните.Този комплект за грим с подводкой за устни съдържа всички ваши любими цветове, от телесен до червен, чрез предоставяне на повече възможности в съответствие с цвета на лицето, грим и нуждите на повод.Нашите молив за устни може да се използва не само за даване на форма на устните, но и като молив за очи или червило.Предлага се в широка гама от нюанси, които могат да се смесват, изглежда, се съгласуват и се прилага слоеве за създаване на всякакъв начин на устните, демонстрирующего разни женски чар. 12 цветен молив за очна линия на устните true velvet с матово покритие, водоустойчиви и издръжливи, не се придържа към чаша, трудно избледняват, лесно се нанася и се изчиства, подходящ за всички.Лесен за носене, наситени цветове, лесно да рисуват, малък по размер, независимо дали е у дома или на път, е много подходящ.

Може и да ви хареса..