• Ново
LumenKind, Възпоменателни знаци (въглища) 31 Малка стикер с временна татуировка осъзнатост - носимые напомняния за вашите намерения. Изберете своя Фокус - Формулиране на
zoom_in

LumenKind, Възпоменателни знаци (въглища) 31 Малка стикер с временна татуировка осъзнатост - носимые напомняния за вашите намерения.

BGN 11.30

Наличност
check Продуктът е наличен

Тези красиви ? малки инструменти - носимые напомняния за вашите намеренияТе ви помагат да се издигне над отвлекающими фактори, за да се справим с безпокойство и да останат подготвени за това, което е най-важно.Нашите продукти - това е високо качество на временни татуировки на растителна основа, не е токсичен за пренасяне на вода ❤️ Произведено в САЩ??. 31 знак на внимание (1/2", всеки с уникален дизайн, представляващи осем полезни предлагани от намерения.Включва покана към осъзнатостта ?Плюс мини комплект, който може да се споделя с други.Тагове Mindful имат индивидуална пробиване на дупки и се изтриват, когато дойде време за ъпгрейд на вашето задължение - обикновено след няколко дни, в зависимост от настаняване и грижи.Опаковани за ? лесен за връчване на подаръци.Разработени подаръци за жени, учители, медицински сестри, най-добрите приятели.Идеална за рожден ден, мисли за теб, бързо възстановяване, за празници и коледни набивок за отглеждане.Гаранция ярка битието ✨ щастието Си - нашият главен приоритет!Връщане на парите е гарантиран.Моля, изпратете ни номер на поръчката за получаване на помощ за връщане или замяна.

Може и да ви хареса..