• Ново
Комплект за поене на пилета в чашата за вода за домашни птици - Опаковка от 6 броя + Едно допълнително безплатно (общо 7 броя)
zoom_in

Комплект за поене на пилета в чашата за вода за домашни птици - Опаковка от 6 броя + Едно допълнително безплатно (общо 7 броя)

BGN 0.67

Наличност
check Продуктът е наличен

?Водата тече автоматично, без притискателните са свързани с тръстики - чаша е винаги наполовина пълни с - Вижте видеото, за да видите как тя работи ? Страхотно решение за получаване на чиста вода за пилета, патици, гъски, пуйки и т. чудесно е повече от 80 дни - пилета могат да пропуснете своите пръти в чаша с вода. ? Идеален за системи самотечной подаване (се монтира директно към ковшу), или системи с поплавковым клапан или регулатора на налягане. 3 паунда на квадратен инч - това е максималното налягане, необходимо за правилното функциониране на чаши. ? Използвайте бормашина с диаметър 3/8 инча за създаване на дупки на 1 инч по-горе основания кофа или използвайте телефона 5/16 инча + 7/16 инча. ? - ДОБРОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ!Тук можете да получите допълнителна помощ, която може да се наложи!. ?Водата тече автоматично, без притискателните са свързани с тръстики - чаша е винаги наполовина пълни с - Вижте видеото, за да видите как тя работи. ? Страхотно решение за получаване на чиста вода за пилета, патици, гъски, пуйки и т. чудесно е повече от 80 дни - пилета могат да пропуснете своите пръти в чаша с вода. ? Идеален за системи самотечной подаване (се монтира директно към ковшу), или системи с поплавковым клапан или регулатора на налягане.

Може и да ви хареса..