• Ново
DoubleWood 12 pack Напълно Автоматична Машина За Поене на домашни птици, Чаша За Поене на Пилета, Чаши За Поене на Пилета / Машина за поене на домашни птици (12)
zoom_in

DoubleWood 12 pack Напълно Автоматична Машина За Поене на домашни птици, Чаша За Поене на Пилета, Чаши За Поене на Пилета / Машина

BGN 48.39

Наличност
check Продуктът е наличен

-Лесен монтаж и дълготрайност -Тези чаши за вода за пилета - чудесен начин да се осигури на вашите пилета на прясна вода по заявка. -Попълва автоматично, когато пилетата кълват вграден бутало. -Чаша за поливане на птици, лесно за почистване, просто изключете чаша. -Чаши за вода за пилета може да се използва за разширяване на съществуващата система за поливане или да прикачите към кофа или контейнера по ваш избор за изграждане на система за самотековой подаване на вода. 12 x напълно автоматична машина за поене на домашни птици. автоматична машина за пиене от домашни птици от 12 части.3 инча X 1,6 инча.Висококачествен пластмасов материал, здрав и издръжлив.Когато пилетата кликват върху жълто спусъка, клапан пиячи пилета автоматично пуска вода в пластмасова чаша и осигурява пилета с чиста вода.Чашки за поене на пилета, които могат лесно да се отстрани или на дъното на кофата.Чаша няма да пусне вода до тогава, докато пилето не кликне върху Жълто спусъка, и вода ще се открояват само толкова, че пилета може да има.Автоматична машина за поене на домашни птици е Подходящ за пилета, кокошки, патици, птици, пъдпъдъци, гълъби, папагали, птички и т. автоматична машина за пиене от домашни птици от 12 части.

Може и да ви хареса..