• Ново
Alipis в чиниите на децата Тава Чиния Небьющаяся Контролната Маса Разделени За Деца Детско Стоманен Ястие За бърза Дресура на Слонове За възрастни Отделение за подав?
zoom_in

Alipis в чиниите на децата Тава Чиния Небьющаяся Контролната Маса Разделени За Деца Детско Стоманен Ястие За бърза Дресура на Слонове

BGN 14.83

Наличност
check Продуктът е наличен

Детска мультяшная чиния за бързо хранене : Детска чиния лек и компактен, лесен за използване и переносима за носенеЯстия за деца : къмпинг, пикник, туризъм и други дейности.Детска чиния : Тъй като материалът, който използваме, не избледняват и не се износва, нашата детска чиния е предназначена за дълъг живот.Детско ястие : разделени дизайн вътре прави здравословно хранене и контрол на порции увлекателен и лек.В чиниите на децата : Прекрасен дизайн форма, това също е играчка, която може да направи вашето дете е по-фокусиран.Осъществяване на списък 1 х чиния Особености -Нашата детска чиния е удобен за това, детето ви да лови и компресирал детска купа. -Плоча има гладка повърхност и няма да навреди на вашето малко дете за Разделяне на детска плоча от неръждаема стомана. -Размер : Около 25,20 X16,00 X4,00 см. / 9,90 X6,29 X1 Разделени табела за отслабване. -Цвят : Разделено ястие за самостоятелно хранене Sliver -Материал : Разделени плочи от неръждаема стомана 304 -Прекрасен дизайн форма, това също е играчка, която може да направи вашето дете е по-концентриран в детски чинии. -Не е лесна за отглеждане, много здрав за използване на съдове за деца. -Разделителната проект за подобряване на здравето на вашето дете използвайте детски разделени чинии.

Може и да ви хареса..