• Ново
50шт малка крава телето млечна напитка зърното от мек силикон на козе мляко, бутилка за хранене с биберон в устата гума теле бутилка за хранене с биберон агне Биберо?
zoom_in

50шт малка крава телето млечна напитка зърното от мек силикон на козе мляко, бутилка за хранене с биберон в устата гума теле бутилка

BGN 1.33

Наличност
check Продуктът е наличен

[Изготвяне без изкривяване] Тази ясла зърното агне за овце кози е добра разтегливост и еластичност, изтеглени без изкривявания, подходящи за една хапка [Материал Silcone] Тези биберони за мляко и млечни напитки, приготвено от овче мляко, козе, изработени от висококачествен силикон и пластмаса, меки и полезни за здравето, здрава и с дълъг срок на служба. [Вграден отдушник] Тази малка зърното за пиене, мляко за телета има вграден отдушник, предотвращающее вкараните мляко.Утолщенное дъното, липса на течове.За свине, кучета, котки, крави, овце и на други бозайници. [Удобно да се използват] Тази биберон за хранене от бутилка с козе мляко е лесен за инсталиране и почистване.Много е удобно за хранене.На върха на зърната може да се отреже, за да увеличите потокът на млякото преди хранене, специален клапан предотвратява попадането на въздух. [За хранене на агнета] Специално разработена биберон за хранене сираци агнета.Лесно прикручивается на повечето бутилки, например, за някои много често бутилки за напитки.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид продукти : Овче зърното Материал : Силикон + пластмаса Количество : 50 бр. Цвят : както е показано на снимката Размер : 5,5x2,7x2,7 см/2,17x1,06x1,06 инча (прибл.

Може и да ви хареса..