• Ново
очила eyebobs в затворен корпус - Очила за четене премиум-класа за мъже и жени | кръгли рамки за окото за обикновените лица.
zoom_in

очила eyebobs в затворен корпус - Очила за четене премиум-класа за мъже и жени | кръгли рамки за окото за обикновените лица.

BGN 2.00

Наличност
check Продуктът е наличен

Дограма от ацетатНеполяризованный.Широчина на обектива : 49 милиметра.Височина на обектива : 42 мм.Калъф ЗАТВОРЕН : дограма в тона на вашите правни публикации.Тези безспорно стилни очила за четене извън всякакво съмнение доказват уменията си в областта на модата.МАТЕРИАЛ РАМКИ ПРЕМИУМ-клас : Ние внимателно избира най-добрите материали, като например луксозен ацетат, удобна кутия пантите и най-добрите в своя клас обектив оптично качество.ФОРМА, размер И ИЗМЕРВАНИЯ : Тези очила за четене с кръгла форма са най-подходящи за тесни лица. В кръгла рамка игривост се съчетава с финес.Ширина рамки : 136 мм; Ширина на обектива : 49 mm; Дълбочина на монтиране на обектива : 42 мм; Дължина на виска : 145 мм; Ширина на моста на носа : 18 мм. Материал на лещите : Нашите лещи CR-39 гарантират, че всичко, което не можете да прочетете, не е "вашата" проблем.Снабден с устойчивото на надраскване покритие, защищающим от петна и са на разположение в диоптриях от +1. ТАМПОНИ за очите : Повечето опции точки създават усещането, че носенето на очила - това е наказание или нещо, което трябва да се направи възможно най-натрапчиво.Но, честно казано, няма нищо неоткриваеми в това, което се намира в центъра на лицето.

Може и да ви хареса..