• Ново
Healifty 4 бр. Инструмент за премахване на контактни лещи и вложки от Прозрачен футляром за Протезиране на очите Твърди Контактни лещи (зелен)
zoom_in

Healifty 4 бр. Инструмент за премахване на контактни лещи и вложки от Прозрачен футляром за Протезиране на очите Твърди Контактни

BGN 20.34

Наличност
check Продуктът е наличен

засмукване на държач за контактни лещи Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.устройство за поставяне на контактни лещи, произведени от практически материал. набор от инструменти за премахване на контактни лещи, опакован в бутилка, което прави тези инструменти чисти и гигиеничными. средство за обработка на контактни лещи Осигурява противоскользящую повърхност при падане и замърсяване на обектива. дюза за контактни лещи Нашето силиконово приспособление за поставяне на обектива е подходящ за твърди лещи и лещи RGP.Характерен цвят : Зелен.Материал : силикон. Размер : 5x0,8x0,8, вижте Осъществяване включва 4 бр. средство за премахване на контактни лещи и инструмент за поставяне с прозрачен футляром за протезиране на очите твърди контактни лещи (зелен).

Може и да ви хареса..