• Ново
Очила за четене KDAFA, Нови Очила За четене със Скоба за носа TR90, Мини Преносими Очила За Далекогледство С Футляром (1.0)
zoom_in

Очила за четене KDAFA, Нови Очила За четене със Скоба за носа TR90, Мини Преносими Очила За Далекогледство С Футляром (1.0)

BGN 2.00

Наличност
check Продуктът е наличен

С висока разделителна способност, висока пропускаемость и е безвреден за кожатаИзключително тънък и ultralight, намалява натиска върху падна на носа си.Дизайн скоба за носа, компактен и удобен за переноске.Вид на продукта : Очила за четене със скоба за носа.С висока разделителна способност, висока пропускаемость и е безвреден за кожата.Изключително тънък и ultralight, намалява натиска върху падна на носа си.Дизайн скоба за носа, компактен и удобен за переноске.Вид на продукта : Очила за четене със скоба за носа.Характеристики : 1. С висока разделителна способност, висока пропускаемость и безвредност за кожата. Изключително тънък и суперлегкий, намалява натиска върху падна на носа си. Конструкция скоба за носа, компактен и лесен за переноске. Материал TR90, Описание : Тип на продукта : Очила за четене със скоба за носа Материал : TR90 и смола Степен на здравина : 100,150, 200, 250, 300 : +1.0 Ширина на моста на носа : 12 мм Височина на обектива : 27 мм Широчина на обектива : 37 мм Тегло : 23,3 г Цвят : черен Помещение включва : 1 × слънчеви Очила за четене 1 Х калъф за очила.

Може и да ви хареса..