• Ново
Дигитални пиана GLARRY 88 клавиша за начинаещи, Полувзвешенные Клавиша, Клавиатура в пълен размер Електрическо пиано с функция Bluetooth Midi, В комплект с педал подкрепи, Пю?
zoom_in

Дигитални пиана GLARRY 88 клавиша за начинаещи, Полувзвешенные Клавиша, Клавиатура в пълен размер Електрическо пиано с функция Bluetooth

BGN 42.96

Наличност
check Продуктът е наличен

【Dual BLUETOOTH и режим на обучение】-Той може не само да възпроизвежда музика от мобилен терминал с помощта на функцията за Bluetooth, но и да се свърже с множество приложения чрез Bluetooth в режим на обучениеДизайн с функция за двоен разделяне на клавиатурата, която може да бъде разделена на две клавиатура област с еднаква стъпка, което е удобно за индивидуално обучение. 【88 ключови полувзвешенная клавиатура】-Идва с 88 полувзвешенными чувствителни на допир бутони, професионален дизайн на клавиатурата с текстура на дърво, по-добре подобрява усещането за докосване и практика аппликатуры.Полувзвешенные клавишите да отскача по-бързо, отколкото в пълен размер, като намалява усещането за сила, идеален за начинаещи. 【MIDI ТЕРМИНАЛ】 - MIDI функция ви позволява да свържете компютър, смартфон и други интелигентни устройства за композиране на музика.Можете да използвате кабел micro USB за свързване на компютър, смартфон и други интелигентни устройства.Освен това, можете да използвате Bluetooth за свързване на приложения. 【ФУНКЦИЯ RICH BUTTON】 - Метонема / Запис / Сустейн / Шок инсталиране / Temp +-/ Въвеждане + - / Акорд / ПРОЗОРЦИ и т. Богати възможности ще ви позволи да се потопите в света на музиката. освен това, 128 ритми, 128 тонове и 20 демо версии правят играта още по-вълнуваща. 【Малък и ЛЕК】-с Размери 50 х 8,6"x 2.4", тегло само 11 кг, което го прави наистина преносим.Тя може да отговаря на вашите музикални занимания у дома, или можете да го вземете със себе си, за да намери вдъхновение за създаване на по-голямо количество музика на открито. 【Dual BLUETOOTH и режим на обучение】-Той може не само да възпроизвежда музика от мобилен терминал с помощта на функцията за Bluetooth, но и да се свърже с множество приложения чрез Bluetooth в режим на обучение.Дизайн с функция за двоен разделяне на клавиатурата, която може да бъде разделена на две клавиатура област с еднаква стъпка, което е удобно за индивидуално обучение.

Може и да ви хареса..