• Ново
Индивидуални Коригиращи очила за точка, Превръзки на очите, Аксесоари за Оцветяване на очите, Лигавицата на едното око, Подходящи за хора с късогледство и косоглаз?
zoom_in

Индивидуални Коригиращи очила за точка, Превръзки на очите, Аксесоари за Оцветяване на очите, Лигавицата на едното око, Подходящи

BGN 13.10

Наличност
check Продуктът е наличен

Нетканая плат - Продуктът е произведен от нетъкан текстил, която освежава и удобна, много лека, поддържа носенето на едното око и е подходящ за хора на всяка възраст. - Можете да го обвива като изискан подарък за приятели по всяко време. - много удобно за почистване, и няма налягане при чорап, можем да го използвате в най-различни случаи. - Носенето му помага ни да коригираме нашата визия, подходящ за защита на монокуляра и е особено ефективно за хора с един amblyopic и косоглазием. -Уважаеми клиенти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще се разберем с вашите въпроси възможно най-скоро, моля, бъдете сигурни за закупуване, благодаря.Характеристики - Цвят : черен - Размер : 4.9 инча - Материал : Нетканая плат - Продуктът е произведен от нетъкан на тъканта материал, който освежава и удобна, много лека, поддържа носенето на едното око и е подходящ за хора на всяка възраст.- Носенето му помага ни да коригираме нашата визия, подходящ за защита на монокуляра и е особено ефективно за хора с един amblyopic и косоглазием.- много удобно за почистване, и няма налягане при чорап, можем да го използвате в най-различни случаи.- Можете да го обвива като изискан подарък за приятели по всяко време.

Може и да ви хареса..