• Ново
SUNGBOON EDITOR Ампула за лифтинг още в зеления доматен сос, за мазна кожа с разширени пори и липсата на влага (30 мл / 1,01 течни унции)
zoom_in

SUNGBOON EDITOR Ампула за лифтинг още в зеления доматен сос, за мазна кожа с разширени пори и липсата на влага (30 мл / 1,01 течни

BGN 17.07

Наличност
check Продуктът е наличен

3-степенна система, която запазва и поддържа влажността на кожата 1 Петкратно хиалуроновата киселина осигурява обилна влага дълбоко в кожата. Трегалоза и токоферол поддържат кожата хидратирана. Пантенол и глицерин образуват влагозащитный бариера, която запазва кожата по-хидратирана.Запазва кожата свежа и обволакивающей 1. Anti-sebum p контролира отделянето на себум и за поддържане свежестта на кожата, без мазнини.Това осигурява лек и безопасен пилинг. Глюкоролактон, притежава отлична способност да се свързват влагата, осигурява нежна и сигурна пилинг без раздразнения на кожата.Запазва кожата мека и влажна по-дълго време. Серамиди защитава крехка като бариера на кожата, по-дълго запазва кожата мека и влажна.Бързо успокоява раздразнената кожа. Алантоин - това е естествена съставка, извлечени от черен оман или градински чай ряпа, и притежава отлични успокояващи свойства за раздразнена кожа.Предупреждение за безопасност : - Избягвайте употребата на повредени площи - предпазни Мерки при съхранение и да се справя 1. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина. - Ампула за лифтинг още зелени домати е допринесла за подобряване на размера на порите, обема на кожата и размера на порите.

Може и да ви хареса..