• Ново
KeLang Извратени Права Перука От Човешки Косъм с Кудрявыми Ръбове, Линията на Растеж на Косата на 13x4, Перуки на Дантели с Къдрава Коса на Бебето, Бесклеевые Перуки за Ч?
zoom_in

KeLang Извратени Права Перука От Човешки Косъм с Кудрявыми Ръбове, Линията на Растеж на Косата на 13x4, Перуки на Дантели с Къдрава

BGN 94.37

Наличност
check Продуктът е наличен

Завързана перука от човешки косъм с директни къдрава ръбове 13x4 плътност на 180% по-високи. 100% Естествени бразилски косата, събрани при млади момичета-донори.Могат да бъдат оцветени, отбелена или подложена на рестайлингу, тя е мека, здрава, не се разпада след измиване. Перуки с дантелен предна част от 13x4 инча, свободна част, швейцарска лейси технология, технология на ръчно изработени, имитация на кожата на главата, капачката среден (22-22,5 инча) и дантела средно кафяво с регулируеми бретелями, по-удобно в чорап.Предварително выщипанные косата с детски косми, дантела перуки отпред ще ви перфектен вид за ежедневието, сватби, срещи, тематични партита, връщане в училище.В повечето случаи доставката отнема 1-3 работни дни.Услуга за връщане или замяна без причина.Красиви текстурирани край, имитиращи истинската линия на растеж на косата на човек, придават продукт на най-реалистичен вид.Окачена на линията на растежа на косата идеално се слива с шнурком.Не са необходими агресивни детски косата, за да се скрие дупка в съвсем малък.Подходящ за начинаещи и не изисква усилия. Вентилирани перуки на линията на растежа на косата са изработени от 100% човешки косъм.Те могат да бъдат рестайлингованы в съответствие с вашите лични предпочитания, за да им е изключителен външен вид.

Може и да ви хареса..