• Ново
Масло за растежа на здрава коса (с добавяне на масло от розмарин), Масло За растежа на силна коса, Розмарин, Масло от черен кимион, Арганово масло, Без мирис, 1 ет. унци?
zoom_in

Масло за растежа на здрава коса (с добавяне на масло от розмарин), Масло За растежа на силна коса, Розмарин, Масло от черен кимион,

BGN 9.99

Наличност
check Продуктът е наличен

?Розмарин - прекрасна билка за растежа на косатаТой стимулира скалпа и помага за стимулиране на кръвообращението в кожата на главата, което допринася за хранене и укрепване на косата.Етерично масло от розмарин е отличен климатик за коса, която може да се използва като хранителен средство при суха кожа на главата, пърхот и други кожни заболявания на главата. ?Масло за растежа на здрава коса е истинско масло, което ще помогне на косата да се превърне в тучни, по-силни и здрави.Продуктът съдържа необходимите витамини и минерали от растителен произход, които помагат за подхранване на скалпа и укрепва фоликули.Той съдържа и масло от жожоба, което помага да се смекчи и подхранване на цъфтежите на косата. ?Масло за растежа на здрава коса - много важна стъпка във вашата ежедневна грижа за косата.Това ще помогне за подобряване на външния вид на косата и ще ги направи по-здрави и блестящи. ?Масло за растежа на здрава коса осигурява здравето на косата, техния растеж и подхранване на кожата на главата.Премахва сухота, предпазва косата от чупливост и придава блясък.Отличен за къдрици, резба, защитни укладок, къдрава и права коса.Настоян на чудодейственном растително масло розмарин.Ние сме разработили масло за растежа на косата е на растителна основа, което кондиционирует и защитава всеки кичур.

Може и да ви хареса..