• Ново
Eavnbaek 37 Ключ Инструмент Melodica, Сопрано Мелодика, Въздушна Клавиатура за пиано, Пиано с 2 Меки Дълги Тръби, 2 Къси мундштуками и чанта за носене (черен)
zoom_in

Eavnbaek 37 Ключ Инструмент Melodica, Сопрано Мелодика, Въздушна Клавиатура за пиано, Пиано с 2 Меки Дълги Тръби, 2 Къси мундштуками

BGN 16.19

Наличност
check Продуктът е наличен

Прекрасен мелодичен инструмент за деца, начинаещи, студенти, любители на музиката и професионалистиИнструмент Evanbaek melodica е подходяща не само за начинаещи, но и за любителите на музиката melodica или възрастни играчи.Скоро ще фестивали и Специални дни.Не е нужно да се притеснявате за избора на подарък, изберете Evanbaek като подарък за тези, които обичаше и за когото се грижи. ✔️ 【Висококачествени материали】 Eavnbaek Melodica изцяло е изработен от хранително-вкусовата ABS-нетоксичен академия на смола, безопасен и безвреден за възпроизвеждане, предоставяне на стандартни сонди и гъвкави клавишите при възпроизвеждане. ✔️【Лесно да учат и играят 】 чудесно за деца и начинаещи студенти.Можете да играете на мелодику на масата или дори да я държа в ръката си с помощта на каишка в задната част на мелодики и възпроизвеждане на другата ръка. ✔️【Елегантен дизайн】 Оборудван с удобна каишка върху дръжката, която е лесно да се държи и да се използва за игра се изправяте, не соскальзывая.Можете да духаше право в мелодику, но също така да използвате тубу, за да играят на нея като на пиано. ✔️【Прекрасен Звук】Тази мелодика, подобна на клавишите на пианото, с висока воспроизводимостью и много ярки комбинации.Всяка нота е правилно конфигуриран и трайна употреба.Можете да възпроизвеждате акорди и отделни бележки, диезы и бемоли. ✔️ 【Предпоставка, в комплект】 Клавиатура за пиано Eavnbaek включва : Eavnbaek melodica * 1, къси мундштуки * 2, меки дълги тръби * 2, кърпа за почистване * 1, презрамка 1 * и чанта за носене * 1, която може да се носи навсякъде. ✔️ 【Висококачествени материали】 Eavnbaek Melodica изцяло е изработен от хранително-вкусовата ABS-нетоксичен академия на смола, безопасен и безвреден за възпроизвеждане, предоставяне на стандартни сонди и гъвкави клавишите при възпроизвеждане.

Може и да ви хареса..